53 bekeuringen voor overtreden noodverordening; Politie stopt illegaal pokertoernooi in Zaandam

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Na een melding heeft de politie van Zaanstad, in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.15 uur een illegaal pokertoernooi beëindigd. In een bedrijfspand aan de Penningweg waren 53 personen aanwezig, die naar later bleek, een illegaal pokertoernooi hielden. Aangezien de maatregelen rond de noodverordening overtreden werden, zijn alle aanwezigen bekeurd. Die boete is 390 euro per persoon.

Zeven personen, in de leeftijd tussen de 30 en 52 jaar, konden geen identiteitsbewijs tonen. Zij zijn aangehouden ter vaststelling van hun identiteit en overgebracht naar het politiebureau. Opvallend is dat de aanwezigen afkomstig waren uit heel Nederland.
Twee agenten zijn bij dit incident licht gewond geraakt. Zij hebben zich in het ziekenhuis laten behandelen en konden daarna hun werk gelukkig voortzetten. Bij dit incident is de Zaanse politie geassisteerd door collega’s van de politie Amsterdam, de Landelijke Eenheid en Koninklijke Marchaussee.

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
21:08

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief