Explosie in Krommenie veroorzaakt door vermoedelijk zwaar vuurwerk

27 dagen geleden gepubliceerd

Een explosie vond plaats op vrijdag 29 maart in een woning aan de Van Allenstraat in Krommenie. Vermoedelijk was zwaar vuurwerk de oorzaak. De politie is bezig met een onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

De explosie

Omstreeks 05.30 uur vond de explosie plaats. Het lijkt erop dat zwaar vuurwerk de oorzaak was. De knal resulteerde in schade aan twee ramen van de woning. Er zijn geen meldingen van gewonden.

Oproep van de politie

De politie roept mogelijke getuigen op om zich te melden. Als iemand iets vreemds heeft waargenomen tussen 05.15 uur en 05.45 uur op de dag van de explosie, of als er iets verdachts is gezien voor of na de ontploffing aan de Van Allenstraat, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie. Meldingen zijn ook anoniem mogelijk.

Bij het signaleren van een verdachte situatie is het advies om altijd 112 te bellen. Informatie over vergelijkbare incidenten kan worden gemeld. Indien men aarzelt om informatie te verstrekken, kan dit anoniem of vertrouwelijk worden gedaan via Meld Misdaad Anoniem of het Team Nationale Inlichtingen.