Getuigen gezocht na autobrand Zaandam

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

In de nacht van zondag op maandag is even na middernacht een auto uitgebrand op de parkeerplaats aan de Galjoenstraat en de Noordzee. De politie onderzoekt de brand en is op zoek naar getuigen.

Rond 00:40 uur kwam een melding binnen van een geparkeerde personenauto die in brand stond. De toegesnelde brandweer bluste het voertuig, maar de auto raakte zwaar beschadigd door de brand. Een auto die ernaast geparkeerd stond liep ook schade op. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting niet uit.

Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over de aanleiding van deze brand? Heeft u even na middernacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Galjoenstraat en de Noordzee? Of heeft u mogelijk camerabeelden uit die buurt? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900-8844. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
20:54

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief