Getuigen gezocht van overval winkelcentrum 't Kalf in Zaandam

Normal zijkant politieauto met logo  1
Afbeelding: Politie

De recherche doet onderzoek naar de overval op twee personeelsleden van de Dekamarkt, die op zondagavond 8 maart rond 19.55 uur werden overvallen.

De twee personeelsleden werden buiten de winkel op het plein van winkelcentrum ‘t Kalf -vlak voor de bloemenwinkel- overvallen door twee onbekend gebleven daders. Een van de personeelsleden werd hierbij door een van de daders hard op zijn hoofd geslagen. Dit slachtoffer moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd ter behandeling van zijn verwondingen. Dit 18-jarige personeelslid liep hoofdletsel op. Het andere personeelslid, een 54-jarige vrouw, bleef lichamelijk ongedeerd. Beide daders vertrokken met buit in onbekende richting.

Vragen

Het onderzoek, dat de politie onmiddellijk opstartte, loopt nog steeds. Ook worden er nog steeds getuigen gezocht. De politie is daarbij met name op zoek naar vier jongens die rond de tijd van de overval ter hoogte van de fietsenwinkel stonden. De jongen waren op twee scooters (een nieuw model Vespa met windscherm en vermoedelijk een Yamaha) en hebben mogelijk als getuige belangrijke informatie.

De recherche is daarnaast nog op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien zondagavond tussen 19.30 en 20.15 uur in de omgeving van het winkelcentrum ’t Kalf aan de Drielse Wetering.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Heeft u informatie, maar wilt u anoniem blijven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr. 0800-7000.

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
10:34

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief