Getuigen gezocht straatroof Westzijde in Zaandam

Normal mouw nieuwe uniform politie

Van een 31-jarige vrouw is zondagavond omstreeks 23.00 uur een tas van de schouder gerukt op de Westzijde in Zaandam. De vrouw reed vanuit de richting centrum richting Koog aan de Zaan.

De vrouw had haar okergele tas om haar schouder, toen deze werd afgerukt door een voorbij fietsende man. De man fietste harder dan het slachtoffer weg via de Prins Bernhardbrug naar het gelijknamige plein.

De man voldeed aan het volgende signalement: Man, 40 a 45 jaar oud, normaal postuur, blanke huidskleur, lang en smal gezicht, kaal of zeer kort haar, gekleed in een donkergroene jas tot over de heupen.

Aan het slachtoffer is Slachtofferhulp aangeboden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844, met name het meisje met de koptelefoon die de aangeefster op dat moment heeft gesproken. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken is dan horen zij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit dit formulier.

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
12:27

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief