Jongen krijgt klappen en wordt beroofd in Assendelft

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

Zaterdagmiddag omstreeks 17.35 uur is een 16-jarige jongen op de Zwarte Ring mishandeld en beroofd door meerdere verdachten. Hij liep over de Parkrijklaan toen hij werd aangesproken door drie andere jongens. Het contact voelde voor het slachtoffer direct niet goed waarna hij het op een lopen zette.

De drie achterhaalden het slachtoffer op de Zwarte Ring door hem te laten struikelen. Hij kwam ten val waarna hij werd geslagen. Ook liep hij door de val schaafwonden op. De verdachten namen zijn telefoon af.

De drie voldoen aan het volgende signalement:

  • Jongen 1:  17 a 18 jaar oud, 1.70 meter,  donkere huidskleur; donkere kleding, met capuchon op,  zwarte Nike schoenen.
  • Jongen 2: 17 a 18 jaar oud, 1.75 meter, donkere huidskleur, Een zwarte jas met een witte V streep op zijn borsthoogte. Het was een klein logo van Nike, zwarte broek en donkere schoenen.
  • Jongen 3: Donkere huidskleur en helemaal in het donker gekleed.

Politiemensen hebben een onderzoek ingesteld in de omgeving maar troffen de verdachten niet meer aan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hem wordt slachtofferhulp aangeboden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000.

 

 

 

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
21:26

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief