Opnieuw ontploffing woning aan Ringweg Zaandam

Normal politie embleem

Wederom heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Ringweg in Zaandam. De voordeur en ramen van de woning raakten rond 23:30 uur door de ontploffing beschadigd. Ook het glas in de deuren van de naast gelegen woningen raakte beschadigd. Buurtbewoners schrokken wakker door een harde knal. Er zijn geen gewonden gevallen.

De politie doet forensisch onderzoek naar het incident. Ook start de politie een buurtonderzoek. Mogelijk verband met een eerdere explosie aan de Ringweg wordt meegenomen in het onderzoek. De politie verzoekt getuigen om zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien rond 23:30 uur in de omgeving van de Ringweg? Heeft u beelden? Filmpjes zijn te uploaden via politie.nl/upload. Of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
21:30

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief