Politie houdt 29-jarige Zaandammer aan voor drugshandel

Normal aanhouding boeien001

Woensdagmiddag even voor 15.00 uur zag een surveillerende wijkagent op de Noorderkerkstraat een persoon staan met een vouwfiets. Deze buurt is bij de politie bekend als een plek waar bewoners en ondernemers overlast ervaren van personen die alcohol en drugs gebruiken. De man hield zich op op deze plaats, was zich niet aan het verplaatsen. Reden voor de wijkagent de man aan te spreken.

De man kon zich niet identificeren.

De man is hierop gefouilleerd en in zijn rugzak werd een hoeveelheid hennep in verschillende zakjes aangetroffen. De man is aangehouden op verdenking van straathandel in drugs en overgebracht naar het politiebureau. Daar aangekomen bleek de man nog meer drugs te bezitten, hij had ook enkele tientallen bolletjes met vermoedelijk heroïne en cocaïne bij zich.

De verdovende middelen zijn inbeslaggenomen en worden nader onderzocht. De verdachte, een 29 jarige man uit Zaandam, zit nog vast in het politiebureau.

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
21:29

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief