Politie zoekt getuigen van massale vechtpartij in Assendelft

Normal 4037569091 459b91903b o

Assendelft - De politie is op zoek naar getuigen van een massale vechtpartij die op woensdagmiddag plaats vond in de omgeving van het station in Assendelft. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 16.10 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij tussen zo’n vijftig over het algemeen minderjarige jongens bij de Jan Brassertunnel. Ter plaatse trof de politie een grote groep jongeren. Volgens eerste getuigenverklaringen betrof het een massale vechtpartij waarbij over en weer hard werd geslagen, geschopt en gestompt. Bij de komst van de politie werd er niet meer gevochten.

De politie stelt een onderzoek in naar de (aanleiding van) de vechtpartij en zoekt eventuele getuigen die het incident hebben gezien of iets kunnen vertellen over de achtergrond of aanleiding hiervan.

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
10:32

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief