Steekincident na diefstal eten in Zaandam

Normal mouw nieuwe uniform politie

Op vrijdagavond hield de politie drie verdachten aan in verband met een steekincident waarbij een 16-jarige jongen uit Zaandam gewond raakte. De verdachten zijn jongens van 16 en 17 uit Zaandam en een 15-jarige jongen uit Westzaan.

Omstreeks 23.00 uur was het slachtoffer als maaltijdbezorger bij een woning aan de Indigostraat. Bij de ingang van de flat zag hij drie jongens staan. Toen het slachtoffer na de bezorging bij zijn bromfiets terug kwam bleek hier eten uit te zijn gestolen. Getuigen wezen het slachtoffer in de richting waarin de jongens waren weglopen en hij wist de drie verdachten te achterhalen. Hier kwam het tot een treffen waarbij het slachtoffer werd geslagen en een steekwond opliep.

De gewaarschuwde politie kwam onderweg naar de plaats van het incident drie jongens tegen die aan het opgegeven signalement voldeden. Zij konden ter plaatse worden aangehouden. Bij een eerste onderzoek werd nog geen wapen teruggevonden.

De politie stelt een nader onderzoek in en verzoekt eventuele getuigen of personen die informatie hebben over deze zaak om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Adverteren op ZaansDagblad.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZaansDagblad.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zaanstad
14:40

17° C

Bewolkt

1.34 km/h

71%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief